Η εφημερίδα μας

Το «Σχέδιο Καλής Ανάπτυξης» αποτελείται από έξι δεσμεύσεις για την αντιμετώπιση των κρίσιμων προκλήσεων που αφορούν τον πλανήτη και τον πληθυσμό του

Τεύχος 2/2015

Διαβάστε στο 2ο τεύχος του περιοδικού μας «Τα νέα της Syngenta» θέματα που αφορούν την προσέγγιση της Syngenta στην αντιμετώπιση των δύσκολων συγκυριών της εποχής μας, την στήριξη της Syngenta σε αριστούχους απόφοιτους του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και νέα για τα προϊόντα μας και τις πρόσφατες εκδηλώσεις μας. Επίσης ... Περισσότερα ...

Η Syngenta Hellas βραβεύει αριστούχους απόφοιτους του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για 2η συνεχόμενη χρονιά

Η Syngenta Hellas για 2η συνεχόμενη χρονιά βράβευσε τους δύο αριστούχους απόφοιτους του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ένα ταξίδι στην Αγγλία, στο διεθνές ερευνητικό κέντρο της εταιρίας στο Jeallot’s Hills.

Μπρόκολο MONRELLO: Άριστη συμπεριφορά στο χωράφι και στο ράφι

Η παγκόσμια αυξητική τάση στις εκτάσεις που καλλιεργείται μπρόκολο σχετίζεται άμεσα με υψηλή διατροφική αξία του ως τροφή και τις αντικαρκινικές του ιδιότητες που έχουν οδηγήσει τον μέσο καταναλωτή να το εντάξει στο πρόγραμμα διατροφής του.

Επαγγελματική Διαχείριση Παρασίτων

Syngenta Cereals Value: Αξία στα σιτηρά

Στις 14 Μαΐου 2015, στο χωριό Χαρά Λάρισας πραγματοποιήθηκε ολοήμερο Field Day για τις ολοκληρωμένες λύσεις στα σιτηρά, κάτω από τον τίτλο Syngenta Cereals Value: Αξία στα σιτηρά.

Αρχείο Παλαιότερων Τευχών

Μήπως ψάχνετε για κάποιο προηγούμενο τεύχος; Κρατάμε αρχείο!

Παλαιότερα Τεύχη

Απαραίτητα Προγράμματα

Για να διαβάσετε τα έγγραφα της σελίδας αυτής θα χρειαστείτε τα παρακάτω προγράμματα.
Κατεβάστε το Adobe Reader