Καλωςήλθατε στο Πρόγραμμα Ασπίδα

Η επένδυση σπόρων είναι ένας αποτελεσματικός και ιδιαίτερα διαδεδομένος τρόπος προστασίας της καλλιέργειάς σας. Για την υπεύθυνη χρήση των προϊόντων Seedcare™, πρέπει να γνωρίζετε τη σωστή διδαδικασία επένδυσης σπόρων και τις σωστές πρακτικές χειρισμού των επενδεδυμένων σπόρων.

Με το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στόχος μας είναι να σας παρουσιάσουμε τις πρακτικές που πρέπει να τηρείτε προκειμένου η επένδυση και ο χειρισμός των σπόρων να γίνονται με τρόπο υπεύθυνο και αποτελεσματικό, προς όφελος δικό σας και του περιβάλλοντος.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δομημένο σε ενότητες που αποτελούνται από βίντεο, ακολουθούμενα από ένα σύντομο τεστ, το οποίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα βασικά μηνύματα της κάθε ενότητας. Για να συμμετάσχετε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Ξεκινήστε συμπληρώνοντας τη διεύθυνση e-mail και το όνομά σας στα αριστερά.
   
 2. Για να επιλέξουμε τα σωστά εκπαιδευτικά βίντεο για εσάς, στην επόμενη σελίδα θα κληθείτε να επιλέξετε την ιδιότητα σας σε σχέση με του επενδεδυμένους σπόρους.
   
 3. Σε κάθε προτεινόμενη ενότητα, παρακολουθήστε το βίντεο και απαντήστε σωστά στις ερωτήσεις του τεστ.
   
 4. Μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς όλες τις προτεινόμενες για την ιδιότητά σας ενότητες, θα λάβετε μέσω e-mail πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης.
   

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. Καλή σεζόν επένδυσης!
Η ομάδα Syngenta Seedcare™