Hellas

You are here

Τι είδαμε στο μεγαλύτερο περίπτερο της AgroExpo 2019;

Εκδηλώσεις
05.06.2019

Που βρίσκονταν 11 από τους 28000 υπαλλήλους της Syngenta το τετραήμερο 9-12 Μαΐου; Μα φυσικά στην Ιεράπετρα, στην 3η έκθεση AgroExpo!

Μια νέα, αλλά πολύ δυναμική έκθεση για τον αγροτικό τομέα που διοργανώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία στο Μισεδάκειο Στάδιο της πόλης από το Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ιεράπετρας. Η έκθεση που διεξάγεται κάθε 2 χρόνια, είχε τριπλάσια συμμετοχή φέτος, με 89 εκθέτες, καθώς και διπλάσιο αριθμό καταγεγραμμένων επισκεπτών που έφτασαν τους 7500!

Και φυσικά η Syngenta, για τρίτη χρονιά, με ένα διευρυμένο περίπτερο και δυναμική παρουσία των ομάδων σπόρων κηπευτικών και φυτοπροστασίας, ήταν εκεί για να ενημερώσει τους επισκέπτες της έκθεσης και τους εμπλεκόμενους με την αγροτική παραγωγή και εμπορία για τα νέα υβρίδια αλλά και το ευρύ πορτοφόλι προϊόντων φυτοπροστασίας.

Παρακαλούμε αποδεχτείτε τα Marketing Cookies για να δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Η Syngenta διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο σε περισσότερες από 30 καλλιέργειες κηπευτικών, με πάνω από 2500 προϊόντα, ενώ κάθε χρόνο λανσάρει πάνω από 150 νέα υβρίδια κηπευτικών!

Κάποια από αυτά παρουσιαστήκαν και στους επισκέπτες της AgroExpo: Μεγάλη ποικιλία από νέα υβρίδια τομάτας με μοναδική ομοιομορφία και ποιοτικά χαρακτηριστικά, μεγαλόκαρπες όπως η Grumira και η Annabeth, καθώς και υβρίδια ειδικά για υδροπονική καλλιέργεια όπως η Altadena, αλλά και ροζ όπως η Mamston.

H Kornelya, μια νέα πιπεριά τύπου Φλωρίνης με ανοχή στο TSWV, το πιο νόστιμο πρώιμο πεπόνι τύπου Galia, το Gharam, αλλά και το καρπούζι που μένει βαρέλα, η Ariadne, με μοναδική ποιότητα και στις υπερπρώιμες φυτεύσεις.

Δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά το απόλυτο ποιοτικό μακρύ αγγούρι Makedon, το δυναμικό νέο υβρίδιο Fileas με δυνατό φυτό και συνέχεια παραγωγής αλλά και το κοντό αγγουράκι Orkestra που έκανε φέτος αίσθηση στις χειμωνιάτικες και ανοιξιάτικες συγκομιδές.

Και φυσικά μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά συμβολαιακά mini τοματάκια που έχουν κερδίσει ήδη τους καταναλωτές στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Angelle, Sweetelle, KM5512, Ivorino, Bambelo, Bamano, Belido και πολλά ακόμα. Σύσσωμη η ομάδα σπόρων κηπευτικών της Syngenta ήταν στην Ιεράπετρα για να συζητήσει με τους ενδιαφερόμενους και να προτείνει προϊόντα ειδικά για τις ανάγκες τους.

Από την ευρεία γκάμα προϊόντων φυτοπροστασίας, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο Tervigo, που έχει ήδη δώσει λύση στους παραγωγούς κηπευτικών καλλιεργειών λόγω της υψηλής αποτελεσματικότητας και ευελιξίας που παρέχει στην καταπολέμηση του νηματώδη

Ειδική μνεία αξίζει στο Affirm και στο Voliam Targo, δύο καταξιωμένα προϊόντα για την καταπολέμηση του πιο επιζήμιου εχθρού της τομάτας, Tuta absoluta. Λόγω της υψηλής αποτελεσματικότητας και του διαφορετικού τρόπου δράσης τους θωρακίζουν την καλλιέργεια χωρίς προβλήματα ανθεκτικοτήτων.

Οι γεωπόνοι της Syngenta ήταν εκεί για να δώσουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα καταπολέμησης του σημαντικού αυτού εχθρού της τομάτας.

Η παρουσία της Syngenta, έγραψε συνολικά θετικό πρόσημο με επισκέπτες από όλη την Κρήτη, αλλά και από τη Β. Ελλάδα, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο αλλά και τα νησιά του Αιγαίου και την Κύπρο που επισκέφτηκαν το περίπτερό μας, είδαν από κοντά τα νέα μας προϊόντα, και ενημερώθηκαν από τους γεωπόνους μας.

Εν αναμονή της επόμενης AgroExpo το 2021, ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε μια από τις πολλές δράσεις της Syngenta στον αγρό και στις εκθέσεις που αναμένεται να συμμετάσχουμε το επόμενο διάστημα!