Διαγωνισμός Ampligo 2019

Νέα
Διαγωνισμός Ampligo

5 τυχεροί κερδίζουν το Ampligo που αγοράσαν!

Το Ampligo 150 ZC είναι εδώ και χρόνια μια αποδεδειγμένα πολύ αποτελεσματική επιλογή εντομοκτόνου, για προστασία από το πράσινο σκουλήκι (heliothis armigera) στο βαμβάκι. Με 2 δραστικές και 2 τρόπους δράσεις (knock down + long lasting), είναι η λύση που χρειάζεστε για καλύτερη προστασία του βαμβακιού σας.
 
Για το 2019 το Ampligo 150 ZC θα είναι και πάλι η κύρια πρότασή μας για την προστασία του βαμβακιού σας από το πράσινο σκουλήκι.
 
Ως «ευχαριστώ» στους παραγωγούς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Ampligo 150 ZC, η Syngenta διοργανώνει και νέο διαγωνισμό Ampligo! Φέτος, οι τυχεροί που θα κληρωθούν θα είναι 5, και θα κερδίσουν την αξία του Ampligo που αγόρασαν!!!
 
Ακολουθήστε τις οδηγίες παρακάτω, βάλτε το Ampligo στο πρόγραμμα προστασίας του βαμβακιού σας και μπείτε στο νέο διαγωνισμό Ampligo 2019!

Οδηγίες συμμετοχής

Στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στη σελίδα αυτή, συμπληρώστε τα στοιχεία του ατόμου που θα αναγράφεται στα τιμολόγια αγοράς του Ampligo. Φροντίστε να έχετε συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία πριν την υποβολή της φόρμας (φαίνονται με αστερίσκο).

Αγοράζετε όλο το Ampligo που χρειάζεστε, με τιμολόγιο στο όνομα που έχετε δηλώσει στο διαγωνισμό. Εφόσον είστε ένας από τους 5 τυχερούς, θα ειδοποιηθείτε στο τηλέφωνο που δηλώσατε για να μας στείλετε αντίγραφο του τιμολογίου ή των τιμολογίων αγοράς που έχετε στα χέρια σας και να εκδώσουμε επιταγή στο όνομά σας, ίση με την αξία του Ampligo που θα προκείπτει από τα τιμολόγιά σας.