Συμπληρωματικές πληροφορίες | SP1: Να μην ρυπαίνεται το νερό με το προϊόν ή τη συσκευασία του. (Μην καθαρίζετε τον εξοπλισμό εφαρμογής κοντά στα επιφανειακά ύδατα / Αποφύγετε τη μόλυνση μέσω αποχετεύσεων από αγροκτήματα και δρόμους). SPe3: Για να προστατέψετε τους υδρόβιους οργανισμούς να αφήνετε από τα επιφανειακά νερά για τις δενδρώδεις καλλιέργειες: μιαν αψέκαστη ζώνη προστασίας 15 μέτρων εκ των οποίων, τα 10 μέτρα θα είναι ζώνη φυτικής ανάσχεσης (VFS) για τις καλλιέργειες τομάτας, μελιτζάνας, πιπεριάς, αγγουριού, κολοκυθιού, αγγουριού για τουρσί, καρότου, κρεμμυδιού ξηρού και νωπού, σκόρδου, ασκαλώνιας, σπαραγγιού, φράουλας, φασολακιού (με και χωρίς λοβό), φασολιών: μια ζώνη φυτικής ανάσχεσης (VFS) 10 μέτρων για το αμπέλι, σμέουρα, βατόμουρα και τα ανθοκομικά φυτά: μιαν αψέκαστη ζώνη προστασίας 10 μέτρων SPe3: Για να προστατέψετε τα μη στοχευμένα αρθρόποδα να αφήνετε μιαν αψέκαστη ζώνη προστασίας 5 μέτρων από μη γεωργική γη. Spo2: Ξεπλύνετε όλες τις προστατευτικές ενδυμασίες μετά τη χρήση. |
---|