Η Syngenta Hellas στην Agrotica 2020

Δελτία Τύπου
Περίπτερο Syngenta Hellas Agrotica 2020

H ομάδα της Syngenta Hellas θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους παρευρέθηκαν στο περίπτερο μας, κατά τη διάρκεια της 28ης Διεθνής Έκθεσης Agrotica 2020, καθώς και για το ενδιαφέρον σας, να ενημερωθείτε για τα προϊόντα της εταιρίας μας από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας.

Η Syngenta Hellas κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσίας της στην Agrotica 2020, με χαρακτηριστικά υψηλή επισκεψιμότητα στο περίπτερο της καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Ήταν μια μοναδική ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τους γεωτεχνικούς, τους παραγωγούς και τους λοιπούς εμπλεκόμενους στον πρωτογενή τομέα και να παρουσιάσουμε το πλήρες χαρτοφυλάκιο που έχουμε στη φυτοπροστασία και στους σπόρους μεγάλης καλλιέργειας και κηπευτικών καλλιεργειών.

[StartMediaCollection]13646[EndMediaCollection]

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε από τους επισκέπτες για το νέο, καινοτόμο προϊόν βιολογικής φυτοπροστασίας Taegro, καθώς και το νέο σκεύασμα χαλκού Coprantol Duo. Παράλληλα παρουσιάστηκαν  και κάποια από τα καινοτόμα υβρίδια κηπευτικών όπως η ροζ τομάτα Mamston, τα αγγούρια Fileas και Romeos, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το προϊόν που κέρδισε το Innovation Award στη Fruit Logistica 2020, την τομάτα YOOM, με το μοναδικό χρώμα και την ιδιαίτερη γεύση.

H Syngenta όμως δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στη βιώσιμη γεωργία και την κλιματική αλλαγή. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προγράμματα ενίσχυσης βιοποικιλότητας και επικονιαστών όπως είναι το Operation Pollinator, αλλά και να δουν το νέο σύστημα RemDry για τη διαχείριση υγρών αποβλήτων, που περιέχουν υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

H ομάδα της Syngenta Hellas, με κοινό στόχο να φέρει το δυναμικό των φυτών στη ζωή, σας περιμένει στην επόμενη Agrotica με ακόμα περισσότερα καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για τη γεωργία!