Βιοτεχνολογία

Η γεωργική έρευνα έχει συνεχίσει να προοδεύει, βελτιώνοντας τον ανεφοδιασμό τροφίμων μέσω προηγμένων τεχνικών αναπαραγωγής φυτών και άλλων επιστημονικών εξελίξεων. Μέχρι τη δεκαετία του '70, οι επιστήμονες είχαν μάθει να προσδιορίζουν συγκεκριμένα γονίδια στα φυτά και να τα τροποποιούν για να ενισχύσουν ορισμένα χαρακτηριστικά τους. Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η βιοτεχνολογία μπορεί να φέρει τεράστια οφέλη στην ανθρωπότητα.
 
Δεδομένου ότι έγιναν διαθέσιμες σχεδόν πριν 10 χρόνια, οι καλλιέργειες Biotech έχουν υιοθετηθεί σε ένα πολύ γρήγορο ποσοστό σε όλο τον κόσμο, ακριβώς λόγω των οφελών που μπορούν να προσφέρουν. Οι αγρότες, τόσο στις αναπτυγμένες όσο και στις αναπτυσσόμενες χώρες, χρησιμοποιούν σήμερα τη βιοτεχνολογία για να μειώσουν τις απώλειες παραγωγής λόγω ζημιών από έντομα, ελέγχουν τα ζιζάνια και βελτιώνουν γενικά την ποιότητα των καλλιεργειών τους. Πιστεύουμε ότι, στα προσεχή έτη, η γεωργική βιοτεχνολογία θα συνεχίσει να ωφελεί το κοινό, μέσω της ανάπτυξης περισσότερων και καλύτερων τροφίμων, την ανάπτυξη νέων προϊόντων φυτοπροστασίας και τη βελτίωση των βιομηχανικών διαδικασιών.
 
Η Syngenta είναι παγκόσμιος ηγέτης στη γεωργία και δεσμεύεται για την ανάπτυξη ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων βασισμένων στη βιοτεχνολογία. Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν μερικοί που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την εφαρμογή αυτής της επιστήμης και για το λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει αυτή την ιστοσελίδα για να παρέχουμε στους επισκέπτες γενικές πληροφορίες για τη γεωργική βιοτεχνολογία και τα προϊόντα μας - και για εκείνα που είναι ήδη διαθέσιμα αλλά και εκείνα που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης. Οι πελάτες και εκείνοι που αναζητούν περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα μας, μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των προϊόντων μας εδώ.