Όραμα και Αξίες

Η Syngenta είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες εταιρίες με περισσότερους από 28.000 εργαζόμενους σε πάνω από 90 χώρες, αφιερωμένoυς στον σκοπό μας: Να φέρουμε το δυναμικό των φυτών στη ζωή.
 
Μέσω επιστήμης παγκόσμιας κλάσης, διεθνούς παρουσίας και δέσμευσης στους πελάτες μας, βοηθάμε στην αύξηση της παραγωγικότητας των καλλιεργειών, προστατεύοντας το περιβάλλον και βελτιώνοντας την υγεία και την ποιότητα της ζωής.

Μοχθούμε για την εξασφάλιση καλύτερης τροφής για έναν καλύτερο κόσμο μέσα από εξαιρετικές λύσεις ανά καλλιέργεια και είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Βοηθώντας τους καλλιεργητές να αντιμετωπίσουν τις παγκόσμιες προκλήσεις

Η Syngenta είναι παγκόσμιος ηγέτης στον γεωργικό τομέα και δεσμεύεται στην αειφόρο γεωργία μέσα από καινοτομική έρευνα και τεχνολογία. Σαν επιχείρηση που αφιερώνεται στην τελειότητα μέσα από την επιστημονική έρευνα, η Syngenta έχει μια ουσιαστική συμβολή στη γνώση και την επιστημονική ανακάλυψη, που ωφελούν όχι μόνο την ίδια αλλά και την ευρύτερη παγκόσμια επιστημονική και γεωργική κοινότητα.

Η εταιρεία μας παρέχει δύο βασικές κατηγορίες προϊόντων: σπόρους και φυτοπροστασία. Αυτές βοηθούν τους καλλιεργητές σε όλο τον κόσμο να αυξήσουν την ποσότητα και την ποιότητα των καλλιεργειών τους.

Μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αυξηθεί περίπου κατά δύο δις. Η θερμιδική ζήτηση θα αυξηθεί ακόμη ταχύτερα, καθώς οι διατροφικές συνήθειες σε χώρες όπως η Κίνα στρέφονται ολοένα και περισσότερο στο κρέας.

Σε πολλά μέρη του κόσμου, η γεωργική γη είναι περιορισμένη και το νερό σπανίζει. Έτσι, οι καλλιεργητές του αύριο θα πρέπει να παράγουν περισσότερα τρόφιμα και ζωοτροφές, με τους φυσικούς πόρους του σήμερα. Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουν να παράγουν ίνες όπως το βαμβάκι, και να προσθέσουν καλλιέργειες για καύσιμα όπως η βιοαιθανόλη. Η γεωργία πρέπει επίσης να προστατεύει το περιβάλλον, για παράδειγμα με τη μείωση «αερίων του θερμοκηπίου", και τη διατήρηση των φυσικών οικοτόπων από το αλέτρι.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι καλλιεργητές πρέπει να αυξήσουν τις αποδόσεις τους - την ποσότητα των καλλιεργειών ανά αγροτεμάχιο. Τα προϊόντα μας παίζουν βασικό ρόλο για να το καταστήσουν εφικτό.
 

Φέρνοντας το δυναμικό των φυτών στη ζωή

Η Syngenta δημιουργήθηκε το 2000. Όμως η εμπειρία μας με τα φυτά πάει πολλές δεκαετίες πίσω. Σε όλο τον κόσμο, οι επιστήμονες μας δουλεύουν με ένα ευρύ φάσμα καλλιεργειών στις τοπικές συνθήκες, και μοιράζονται τις ιδέες τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Syngenta κατανοεί τη γλώσσα των φυτών, και φέρνει το δυναμικό τους στη ζωή - σε μεγαλύτερες συγκομιδές καλαμποκιού στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, και σε πιο έντονη βραζιλιάνικη σόγια.Βοηθώντας τους μικροκαλλιεργητές των αναπτυσσόμενων χωρών να αναπτύσουν επιπλέον καλλιεργειες κάθε χρόνο, βελτιώνουμε την διατροφή και την αύξηση του εισοδήματος. Μέσα από υγιέστερα λαχανικά σε προσιτές τιμές, ή πιο όμορφα λουλούδια για μεγαλύτερη απόλαυση. Και με πολλούς, πολλούς άλλους τρόπους.

Φέρνοντας το δυναμικό των φυτών στη ζωή είναι ο σκοπός της εταιρείας μας. Που επιτυγχάνουμε με τις αξίες μας: την καινοτομία, την ένταση, την υγεία και την απόδοση.

  • Καινοτομία σημαίνει πάντα να αναζητούμε έναν καλύτερο τρόπο: τη μετατροπή επαναστατικών ιδεών σε επιστήμη και των επιχειρήσεων σε νέες λύσεις. Εμείς το κάνουμε αυτό με την ενθάρρυνση της δημιουργικότητας των ανθρώπων μας και τη στενή συνεργασία με τους πελάτες.
  • Η ένταση είναι η υοθέτηση μιας "can-do" προσέγγισης: Το να εστιάζουμε το πάθος και την ενέργεια μας. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύσουμε νέες συνεργασίες.
  • Με την αξία της υγείας συμβάλλουμε στην ποιότητα της ζωής. Αντανακλά τον βαθύ σεβασμό μας για τη φύση και το περιβάλλον, σε συνδυασμό με τη δέσμευσή μας για την απελευθέρωση της ζωτικότητας και των δυνατοτήτων των εργαζομένων.
  • Η απόδοση σημαίνει υψηλής ποιότητας αποτελεσμάτα και επίτευξη των προτύπων αναφοράς: ασφάλεια και ηθική, και τήρηση των υποσχέσεών μας.

Αυτές οι αξίες κατευθύνουν τη συμπεριφορά και τις δράσεις μας, καθώς εκπληρώνουμε το ρόλο μας στην κοινωνία και οικοδομούμε μια μεγάλη εταιρεία.

Η παγκοσμίου επιπέδου επιστήμη μας δημιουργεί μια σταθερή ροή καινοτομίας. Η παγκόσμια εμβέλεια και η εμπειρία μας προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις. Και η δέσμευσή μας να συνεργαστούμε με τους πελάτες συμβάλλει στην επιτυχία τους.

Όλα αυτά βοηθούν τη γεωργία να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του αύριο.