Syngenta: Πρωτοπορία στην ελαιοκράμβη

Νέα

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά για την επιλογή υβριδίου είναι: υψηλή φυτρωτική ικανότητα και γρήγορη πρώτη ανάπτυξη, γερό στέλεχος, προσαρμογή σε χαμηλές θερμοκρασίες, ξηροθερμικές συνθήκες και ποικιλία εδαφών, αντοχή σε ασθένειες, πλούσια καρποφορία και μεγάλο δυναμικό παραγωγής.

Η Syngenta πρωτοπόρος Εταιρεία στην καλλιέργεια της Ελαιοκράμβης από το 2006, προσφέρει τα πλέον προσαρμοσμένα υβρίδια ελαιοκράμβης για τις Ελληνικές συνθήκες Nelson και SY Cassidy που τα τελευταία χρόνια αποτελούν τις κορυφαίες επιλογές του Έλληνα παραγωγού για υψηλές και σίγουρες αποδόσεις.

Χωράφι ελαιοκράμβης

To Nelson είναι ένα μέσο – υψηλό φυτό με άριστη αντοχή σε ξηροθερμικές συνθήκες αλλά επίσης ανθεκτικό σε χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα. Έχει άριστη φυτρωτική ικανότητα και πρώτη ανάπτυξη, με γερό στέλεχος, πλούσια διακλάδωση και καρποφορία που προσφέρει εξαιρετικό δυναμικό παραγωγής και σταθερότητα.

Χωράφι ελαιοκράμβης

Το SY Cassidy είναι μεσοπρώιμο υβρίδιο, μέσο – υψηλό φυτό ,ανθεκτικό στο πλάγιασμα με άριστη φυτρωτική ικανότητα και πολύ υψηλό δυναμικό παραγωγής, όπως έχει αποδειχθεί σε όλες τις περιοχές που καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια. Είναι ανθεκτικό σε ασθένειες αλλά και σε χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα. Ιδανικό υβρίδιο για τους επαγγελματίες παραγωγούς που στοχεύουν υψηλές και σταθερές αποδόσεις.