Η Syngenta προτείνει: Σύγχρονη φυτοπροστασία για Top αποδόσεις στην καλλιέργεια της Ελιάς

Εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Horizon Blu, στις 5 Μαρτίου του 2019 στην Καλαμάτα, η παρουσίαση του νέου καινοτόμου προϊόντος για τις ασθένειες της Ελιάς, Priori Top 20/12.5 SC.

Περισσότεροι από 60 γεωπόνοι της περιοχής, παρακολούθησαν την εκδήλωση με μεγάλο ενδιαφέρον, η οποία ξεκίνησε με την ομιλία του Διευθύνοντα Σύμβουλου και Διευθυντή Πωλήσεων της Syngenta Hellas, κ. Γιώργου Ποντίκα.

Ο κ. Ποντίκας, αναφέρθηκε στο διεθνές περιβάλλον φυτοπροστασίας και στη θέση της Syngenta μέσα σε αυτό, καθώς και στην ελληνική αγορά με τις ιδιαιτερότητες της και στο τρόπο που η Syngenta Hellas την προσεγγίζει.

Κατόπιν, ο Διευθυντής Marketing της Syngenta Hellas, κ. Κώστας Οικονομίδης, αναφέρθηκε στις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία διαχρονικά στην καλλιέργεια της Ελιάς και στην έμφαση που δίνει σε αυτήν την εθνική καλλιέργεια, με επικέντρωση σε προϊόντα που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα ακόμη και του πιο απαιτητικού παραγωγού.

Στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία από τον Επιθεωρητή Πωλήσεων της περιοχής, κ. Γιώργο Παπούλια, ο οποίος επικεντρώθηκε στη σημαντικότητα της καλλιέργειας στην Ελλάδα καθώς και στην απαίτηση της διεθνούς αγοράς για ποιοτικό τελικό προϊόν, είτε αυτό πρόκειται για ελαιόλαδο, είτε για βρώσιμη Ελιά.

Ακολούθως ο Πωλητής της περιοχής κ. Πολίτης Πάνος, αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία ως γεωπόνος της εταιρείας αλλά και ως καλλιεργητής, καθώς και στις ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Κατόπιν αυτού παρουσιάστηκε από τον κ. Παρασκευόπουλο Αντώνη, Διευθυντή της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Τριφυλίας, η εργασία που έγινε σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για το γλοιοσπόριο στην περιοχή.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν μια σειρά από πειράματα που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, με την κ. Αναστασία Καζαντζίδου, Field Expert της εταιρείας, να τονίζει την αναγκαιότητα για σίγουρες και αποτελεσματικές λύσεις.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση του προϊόντος Priori Top 20/12.5 SC από τον Campaign Manager SPEC της Syngenta Hellas, κ. Αβραμίδη Γιάννη, ο οποίος πρότεινε σύγχρονες ολοκληρωμένες λύσεις φυτοπροστασίας εναντίον των ασθενειών της Ελιάς, όπως είναι αυτή του Priori Top 20/12.5 SC, για να μπορέσει να επιτευχθεί Top απόδοση αλλά και ποιότητα του παραγόμενου τελικού προϊόντος.

Στην συνέχεια οι ομιλητές δέχθηκαν ερωτήσεις που αφορούσαν το προϊόν Priori Top 20/12.5 SC, το πρόγραμμα που η Syngenta Hellas προτείνει αλλά και το πώς προσεγγίζει την ίδια την καλλιέργεια μέσα από τα προϊόντα της η Syngenta.

Η εκδήλωση έκλεισε με δείπνο που παρατέθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπου εκεί δόθηκε η ευκαιρία στους γεωπόνους της περιοχής να συζητήσουν εκτενώς όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.