Αγροί Καινοτομίας 2020

Εκδηλώσεις
Αγροί Καινοτομίας

Ένα πρωτοφανές έτος απαιτεί ένα διαφορετικό γεγονός, καθώς η εκδήλωση "Fields of Innovation - Αγροί Καινοτομίας" της Syngenta γίνεται φέτος εικονική!

Η ετήσια εκδήλωση της Syngenta "Fields of Innovation - Αγροί Καινοτομίας" πραγματοποιείται εικονικά για πρώτη φορά στις 21-25 Σεπτεμβρίου 2020, παρουσιάζοντας συναρπαστικές νέες ποικιλίες και προσφέροντας πραγματική αξία μέσω της καινοτομίας.

Πληθώρα υβριδίων κουνουπιδιού, λάχανου, μπρόκολου, σαλατών, babyleaves, σπανακιού, κρεμμυδιού, kohlrabi, κολοκυθιού κ.α. περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Φέτος έχουμε δημιουργήσει ένα ψηφιακό περιβάλλον όπου οι παραγωγοί κηπευτικών αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι με την τροφική αλυσίδα μπορούν να δουν τα νέα μας υβρίδια μέσω 3D εικόνων, videos, και πολλές τεχνικές πληροφορίες, ενώ παράλληλα μπορούν να επικοινωνήσουν με live chat με τους ειδικούς στις καλλιέργειες της Syngenta απ’ όλο τον κόσμο και σε ζωντανή σύνδεση να μάθουν περισσότερα για τα υβρίδια της Syngenta που τους ενδιαφέρουν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική εμπειρία που η πλούσια γκάμα κηπευτικών της Syngenta έχει να προσφέρει.

Ανακαλύψτε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε αξία επιλέγοντας την καινοτομία

Η παγκοσμίως φημισμένη ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης της Syngenta, παρουσιάζει μοναδικά, νέα προιόντα στην αγορά συμβαδίζοντας με τις ανάγκες των πελατών αλλά και τις γρήγορα μεταβαλλόμενες συνθήκες στον γεωργικό τομέα. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως η ανοχή στη ζέστη, η ευκολία συγκομιδής, είναι μόνο κάποιες από τις καινοτομίες που θα μπορέσετε να ανακαλύψετε στο φετινό "Fields of Innovation - Αγροί Καινοτομίας" που θα διεξαχθεί ψηφιακά.

Ένα γεγονός που βάζει τους εμπλεκόμενους με τα κηπευτικά στην καρδιά των εξελίξεων

Στη Syngenta Σπόροι Κηπευτικών ένας από τους κύριους στόχους μας ήταν πάντα να ‘’δημιουργούμε νέες ιδέες’’  μέσω της στενής συνεργασίας και του διαλόγου με τους συνεργάτες μας παραγωγούς και την τροφική αλυσίδα σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή την ιδιαίτερη χρονιά, με τις ανασφάλειες που έχει προκαλέσει η πανδημία του COVID-19, ίσως είναι και μια ευκαιρία να συνδεθείτε και να εμπλακείτε  με ένα τρόπο που δεν έχει γίνει ξανά στο παρελθόν..

Αξιοποιήστε ένα απαράμιλλο επίπεδο ποιότητας και εμπειρίας

Με τη χρήση της τεχνολογίας φέτος σημαίνει ότι εξακολουθούμε να είμαστε σε θέση να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας και το παγκόσμιο κορυφαίο χαρτοφυλάκιο με πάνω από 2.500 ποικιλίες. Αναγνωρίζουμε επίσης το σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν εκδηλώσεις όπως το ‘’Fields of Innovation – Αγροί Καινοτομίας’’ για την ενημέρωση σχετικά τις βέλτιστες πρακτικές και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της γεωργίας.

Νέες λύσεις που κάνουν τη διαφορά σε πραγματικό κόσμο

Γνωρίζουμε ότι η δουλειά μας μεταμορφώνει τον τρόπο καλλιέργειας των κηπευτικών, επιτρέποντας στους γεωργούς σε όλο τον κόσμο να μεγιστοποιήσουν την παραγωγή τους με βιώσιμο τρόπο. Καθώς η φετινή εκδήλωση θα είναι εικονική, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, μπορείτε να ανακαλύψετε πώς κάνουμε τη διαφορά κάθε μέρα σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην εκδήλωση "Field of Innovations - Αγροί Καινοτομίας".

Εγγραφείτε στη διεύθυνση www.syngentavegetables.com/fields-innovation και μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε τα νέα καινοτόμα προιόντα της Syngenta!